Golf vakantie en Golf reis vergelijk    

Golf vakanties
Lijst tour operators
Filter op bestemming
Filter op extra's
Golf condities
Klimaat per streek
Golf ervaringen
Foto's
Vraag naar
Meer informatie
Onze suggesties
Over Golfholidaynow
Contact
Adverteren
Concept
Nieuwsbrief
Disclaimer

     
Golf vakantie klimaat of golf reis klimaat info
Klimaat beschrijvingen per maand, per land en per streek zijn nuttig om te raadplegen bij de planning van een golf vakantie of golf reis.
Voor een golf vakantie of golf reis waarbij het ook in het hart van de zomer vaak genoeglijk golfen is, is een land met een zeeklimaat een te overwegen bestemming. Landen die een dergelijk klimaat hebben zijn o.a. Denemarken , Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Noord-West-Duitsland en het Noord-Oosten van Spanje en Portugal. Ook Engeland, Schotland en Ierland hebben een zeeklimaat. In deze landen met een zeeklimaat kan het wel relatief vaak regenen.
Een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters wordt aangetroffen in Portugal, Spanje, Zuid-ItaliŽ, en Griekenland. Over het algemeen kan hier al in de vroege lente en ook nog in de late herfst prima gegolft worden.
Golfbestemmingen in Hongarije, Zweden en Bulgarije worden gekenmerkt door een landklimaat met grote temperatuurverschillen tussen zomer en winter. Bekijk per gebied de klimatologische kenmerken voor een keuze van de optimale golfmaanden.
Een overgang tussen een zeeklimaat en een landklimaat is aanwezig in o.a. de golf regio's Noord-ItaliŽ, TsjechiŽ, Zuid-Zweden en Zuid-Oost-Duitsland, terwijl in Oostenrijk en Zwitserland ook een hooggebergte klimaat heerst. Ook voor deze landen is het zaak bij de voorbereiding van de golfvakantie goed te kijken naar de heersende klimaten.
Copyright © 2012-2021
Golfholidaynow, deel van
IGSC Ltd., 9271485